Am încercat: cum mi-am salvat podoaba capilară după două sarcini

Am încercat: cum mi-am salvat podoaba capilară după două sarcini

Majoritatea proaspetelor mămici se confruntă cu o problemă majoră, căderea părului.  Nici eu n-am fost mai norocoasă, iar după fiecare sarcină am avut impresia că o să chelesc.

Cum mi-am salvat podoaba capilară? O să vă povestesc imediat, poate va fi de ajutor. Trebuie să precizez că totul se bazează pe experiența proprie și este posibil să nu funcționeze și în alte cazuri.

După ce l-am născut pe Pisoi, am avut un șoc. Nu luasem în calcul că ar putea apărea modificări de acest gen, așa că am fost luată prin surprindere. Am încercat câteva tipuri de șampon și măști, dar nimic nu a părut să funcționeze. După vreo șapte – opt luni am apelat la niște vitamine, Substanțe vitale pentru păr, de la Doppelherz, care și-au făcut treaba decent.

Situația s-a îmbunătățit de la sine după vreo 18 – 20 de luni. Timp de mai bine de doi ani am folosit șampon/balsam de la mai multe branduri, până am găsit o variantă care a făcut minuni. Păr strălucitor, care nu se mai îngrășa după trei zile și care era mai rezisten ca niciodată. Vinovatele: produsele L’Oreal Professionnel Expert Serie Pro-Keratin Refill.

Povestea de dragoste s-a terminat după ce am născut a doua oară. Nu numai că efectele spectaculoase au dispărut, ci s-au și agravat. Părul îmi cădea într-o veselie, se îngrășa după două zile. Practic, dezastru total.

Am renunțat la produsele de la L’Oreal și am început să caut alte variante care ar putea să-mi fie de ajutor. Mi-am adus aminte de vitaminele pe care le-am luat prima dată, iar acum am descoperit varianta Păr Forte, tot de la Doppelherz. O cură de 30 de zile și rezultatele au început să se vadă.

Ce am mai adăugat? Șamponul regenerant și masca de la Gerovital. Combinația se dovedește a fi perfectă pentru moment. Îmbunătățirile le-am observat cam după o lună, adică nu mai văd jumătate din podoaba capilară pe perie sau în cadă.

Acum nu-mi rămâne decât să sper că minunea va dura muuult timp!