Am încercat: produsele cosmetice de la Natural Gift Store

Am încercat: produsele cosmetice de la Natural Gift Store || La începutul anului o cunoștiință mi-a povestit despre niște produse cosmetice realizate cu ingrediente naturale. A fost o discuție scurtă, mi-a arătat ce avea ea, timpul a trecut, eu am uitat. Mi-am adus aminte de ele prin februarie, așa că am zis să caut ceva informații, să văd despre ce e vorba.

Detaliile pe care le-am găsit, comentariile și experiențele clientelor m-au convins. Să comand produse de la Natural Gift Store. Căci despre ele este vorba! De la cosmetice pentru bebeluși și copii până la demachiante, săpunuri, repelent pentru insecte și creme hidratante, oferta este variată și destul de bogată.

Nu știu detalii personale despre producătoare, nu am făcut decât să fac o comandă și cam atât. Restul sunt impresii în urma utilizării cremelor pe care le-am cumpărat.

Ce am achiziționat? O cremă hidratantă și ser pentru ochi. Am primit bonus o monstră din elixirul de frumusețe, un gest simpatic și apreciat!

Crema hidratantă este ambalată într-un borcănaș de 50 ml și conține ulei nerafinat de migdale dulci, ulei de cocos BIO, ulei de orez, unt de shea, Aloe Vera BIO, uree cosmetică, colagen, acid hialuronic, glicerină vegetală. Evident că nu pot confirma, însă vă pot garantă că miroase natural, în concordanță cu ceea ce este prezentat pe etichetă. Are o textură faină, intră repede în piele și lasă tenul aerisit.

Deja o folosesc de vreo trei săptămâni, iar rezultatele sunt pe măsură, pielea e mai fină și catifelată, am scăpat de senzația de uscățime, iar chipul străluceste. Dacă la început credeam că voi termina borcănașul în câteva zile, pe parcurs am observat că e suficient să aplic o cantitate mică, așa că încă mă bucur de efectele ei.

Serul pentru ochi conține acid hialuronic, cafeină, ceai verde, ape florale, albăstrele, hamamelis, aloe vera și este ambalat într-un tub cu roll. În ultimele luni, cearcănele mele au atins cote inimaginabile. Cum varianta de a dormi muuult este exclusă pentru moment, acest ser mă ajută să nu arăt ca un zombie. Nu mai am ochii atât de umflați, pielea e mai hidratată, iar aspectul tinde spre unul natural.

Elixirul de frumusețe nu l-am încercat decât de câteva ori. Are un miros plăcut, hidratează foarte bine, iar pielea e mai elastică. Probabil facă l-aș folosi constant alături de crema hidratantă, efectele ar fi și mai spectaculoase. Nu rămâne decât să și pun în practică! Ce conține? Ulei BiO de borago, ulei BIO de luminița serii, ulei nerafinat de cătină, apă de trandafiri, acid hialuronic, coenzima Q10, ulei de trandafiri, vitamina A, conservant pentru produse BIO.

Procesul de comandă a fost unul simplu și eficient, producătoarea mi-a cerut detalii despre tipul de ten, ce probleme aș vrea să rezolv și ce îmi doresc, am primit produsele în 2-3 zile, iar de atunci mă bucur de ele. Sigur voi analiza și altele, au câștigat un client!