Am încercat: tratamentele pentru unghii de la Eveline

Multe femei se confruntă cu probleme legate de sănătatea unghiilor. Pe lângă afecțiunile clasice, atunci când acestea sunt supuse constant procesului de aplicare/scoatere a manichiurii semipermanentă sau a celei cu gel, situația e cu atât mai delicată.

Ca orice parte a corpului, și unghiile au nevoie de îngrijire adecvată. De cinci – șase ani am descoperit manichiura semipermanentă. Nu sunt deloc talentată în acest domeniu, așa că am preferat să mă las pe mâna oamenilor care se pricep.

Fără să mă confrunt cu probleme majore, am considerat că cel puțin o dată la șase luni să fac un tratament de îngrijire și regenerare pentru unghii, să le las libere și doar să le aplic un lac special. La recomandarea manichiuriestei la care merg de ceva vreme, am descoperit tratamentele de la Eveline.

Se găsesc în majoritatea magazinelor de specialitate, dar și pe diverse site-uri, prețurile sunt mai mult decât decente, iar rezultatele sunt minunate. Sunt mai multe tipuri, eu folosesc doar două și le achiziționez de la Bebe Tei.

Tratament profesional 8in1 Golden Shine Nail Therapy – ajută la regenerarea și întărirea unghiei, la care se adaugă și efectul de stimulare a creșterii și a îmbunătățirii felxibilității. Protejează împotriva exfolierii, ruperii și crăpării.

Tratament pentru unghii casante si fragile SOS Nail Therapy – este ideal pentru unghiile slabe. Conține colagen de calciu și vitaline care se integrează și regenerează unghia.

În general, le folosesc de două ori pe an, dar dacă simt nevoia întrerup manichiura și aplic unul dintre tratamente, în funcție de necesitate. Cel gold arată foarte bine pe unghie, pare că este o ojă cu sclipici, unul delicat totuși. Deși nu prea am crezut, efectele se observă imediat.