Aplicații pe care le folosesc și care îmi ușurează viața

Trebuie să recunosc că sunt dependentă de tehnologie. Fie că este vorba despre laptop, telefon, tabletă, fie că are legătură cu aplicațiile pe care le folosesc, existența îmi este facilitată de ele.

De la rețelele sociale până la diferite aplicații organizatorice, am o listă destul de lungă de la care nu m-am abătut în ultimii ani și pe chiar am îmbunătățit-o.

Facebook/Messenger/WhatsApp/Instagram – Nici nu mai are rost să vorbesc prea mult despre ele, probabil puțini sunt cei care nu le folosesc. Ne place sau nu, trebuie să recunoaștem că trăim într-o eră a vitezei, în care a ajuns să conteze foarte mult rapiditatea cu care avem acces la informații și la cei din jurul nostru.

Pages Manager/Google Analytics – Le utilizez constat de câțiva ani. Inițial la job, apoi și pentru blog.

Waze/Uber/Taxify – Legale/nelegale, cele două servicii de taximetrie nici nu se compară cu cel clasic. De când am rămas însărcinată a doua oară, nu m-am mai despățit de ele. M-au salvat de fiecare dată în cele șapte luni de când tot umblu pe la doctori cu cea mică, fără să-mi fac griji că cineva se va supăra dacă junioarea plânge. Cât despre waze, numai de bine în traficul aglomerat din capitală. 

Foodpanda/Oliviera – Nimic mai simplu atunci când vreau să comand de mâncare. Se poate plăti cu cardul, n-am avut nicio problemă până acum cu ei, deci mă declar mulțumită.

My Calendar – Potrivită pentru monitorizarea menstruației și a tot ce ține de acest subiect. Are notificări pentru orice, se pot nota diferite simptome/obervații etc, are alerte pentru pastile, perioade fertile, întârzieri, practic cam ce e nevoie în acest sens.

Pregnancy Week By Week – M-a ajutat mult pe parcursul celei de-a doua sarcinii. Cuprinde informații esențiale pe săptămâni despre evoluția sarcinii, a fătului, ce ar trebui să faci/mânânci, iar partea amuzantă este comparația cu diferite legume/fructe pe măsură ce crește bebelușul.

Water Drink Reminder – Da, nu beau suficientă apă pe zi! Așa că am luat măsuri și mi-am instalat o aplicație care să mă atenționeze constant că ar mai trebui să iau contact cu apa. 🙂 ”Țipă” la mine până ajung la cantitatea setată pe zi, ceea ce e foarte ok pentru mine.

Mai am diverse aplicații pentru magazine online, home bank, antivirus, tv online, dar pe acestea nu le folosesc constant, ba chiar le mai dezinstalez din când în când, mai ales noaptea cât adoarme mândra. 😅