Au trecut patru luni

De când ne înveselești viață. Ai crescut. Nu mai arăți ca un mic extraterestru 😄. Ești haioasă, ai început să râzi cu gura până la urechi, la propriu. Ești activă, te rostogolești non-stop, îți place să stai pe burtă, să te admiri în oglindă și să stai în brațe.

Râzi, râzi atât de mult, încât nici nu pot să mă supăr pe tine când urli la masă. 😂 Râzi din fiecare por de piele, fir de păr și orice altă parte de corp.

Râzi de și cu noi, deja te străduiești să stai în funduleț, ne urmărești cu privirea fiecare mișcare mai ceva ca un detectiv.

Cel mai mult mă bucură relația pe care o ai cu fratele tău. Nici nu trebuie să-l vezi, că imediat tresari când îi auzi vocea. Iar când vă întâlniți, parcă mă aflu într-o poveste. Atât de bine vă înțelegeți, nici nu-mi vine să cred. Trecem peste gesturile de mare tandrețe din partea lui. Deja ești imună la tras de mâini și de picioare, la diversele țipete sau îmbrățișări puternice. Prea multă iubire, asta e!

În cele patru luni de zile ai primit atât de multe declarații de dragoște, încât aproape că sunt geloasă. Sper ca peste 5-10-20 de ani să fiți la fel de uniți ca acum. Doar ai grijă să nu atentezi la mașinuțele lui când o să începi să mergi, da? 🙂