Când pasiunile câștigă în fața plictiselii

Multe au fost momentele în care m-am întrebat ce o fi în mintea noastră și de ce îi alimentăm pasiunea pentru Cars. Asta pentru că mai mereu ne împiedicăm în mașini, iar până de curând eram chemați la datorie de fiecare dată când avea chef să facă circuite.

Deși credeam că nu o să mai trăiesc ziua asta, a venit clipa în care juniorul a început să se joace și singur cu preferatele lui, personajele din Cars. A început într-o zi ploioasă, când nu am putut ieși afară și când Urlățica nu s-a aflat într-o stare prea bună.

Chiar mă gândeam cum vor reuși să trecem cu bine peste situația asta, iar Pisoiul s-a dovedit încă o dată înțelegător. Și s-a jucat singur, a creat numeroase circuite și povești. L-am privit din umbra cu De atât a avut nevoie să facă spectacol. Și să scoată câteva perle pe care nu vreau să le uit, așa că o să le scriu aici. și mi-am dat seama că a crescut, că am un baiat mare și tare inventiv.

Iar în momentele de libertate oferite de micuță, ne-am jucat împreună. Am făcut muuulte curse, iar seara mi-a spus la ureche: ”Mi-a plăcut ziua asta. Ai avut grijă și de mine, și de Bibica”.

Nu voiam să vă zic decât că e bine să le descoperiți pasiunile celor mici și să-i ajutați să le dezvolte într-un sens creativ.