Ce s-a schimbat în bine după nașterea celui de-al doilea copil

Ce s-a schimbat în bine după nașterea celui de-al doilea copil? De fapt, în mai bine. Pentru că și înainte totul era foarte ok, acum doar s-a îmbunătățit.

De când a aprut și Ionuța în peisaj, am petrecut destul de mult timp cu ea. Fie pe la doctori/spitale, fie pur și simplu acasă, încercând să o hrănesc și să o adorm. Doar știți cum e cu un bebeluș prin casă. Deși tatăl m-a ajutat, eu am stat și stau cel mai mult cu ea.

Dintre numeroasele aspecte care s-au schimbat în sens pozitiv după nașterea celui de-al doilea copil, unul dintre ele mi se pare foarte important. Relația tată-fiu!

Pisoiul l-a acaparat cu totul pe tatăl său. Dorm în aceeași cameră, se spală pe dinți împreună, merg dimineața la grădiniță/serviciu, au micile lor tabieturi și secrete. De la o zi la alta relația lor este din ce în ce mai bună. Oricum se înțelegeau foarte bine și înainte, iar el era foarte implicat în creșterea copiilor, dar acum totul pare desprins din cărțile de parenting.

Încă nu știe care sunt hainele de casă și cele pentru grădiniță, nu-l asortează mereu cum trebuie 😄, dar ce mai contează când ei se joacă atât de frumos, iar dimineața pot să dorm liniștită, fără să mă stresez că nu i-am făcut ghiozdanul sau că nu i-am pregătit ghetele.

Iar eu stau și mă uit la ei, mai ales seara, când se pregătesc de somn. Tare frumoși mai sunt și tare bine se mai înțeleg. Acum să nu credeți că totul e mereu roz, dar per total sunt minunați. Și sunt ai mei, iar eu tare mândră mai sunt. Așa că trebuie să-i laud. ☺️