Cea mai grea ”operație” pentru părinți: împărțirea!

În urmă cu câteva săptămâni mi se părea că cel mai complicat lucru din treaba asta cu părințeala este lipsa somnului. Bine, se exclud din start problemele de sănătate și alte situații dificile. E vorba mai degrabă, despre chestiile pământești.

Eu sunt rea de somn, așa că asta a fost cea mai mare provocare de până acum. Până acum câteva zile când am fost internată cu Ionuța nouă zile în spital. Pe scurt, a fost crunt. O să revin cu impresii și ce s-a întâmplat, dar acum vă povestesc despre altceva. Cât de greu a fost să mă împart între cei doi copii.

În primele zile, Pisoiul a stat la bunici, așa că a fost mai ușor pentru toată lumea. La întoarcere, într-una din zile am făcut schimb cu partea masculină a familiei și am stat câteva ore cu juniorul. Despărțirea a fost cruntă, mai ales pentru mine, cred. Așa s-a întâmplat în fiecare seară în care băieții m-au vizitat. Eu am plecat cu ochii în lacrimi, juniorul destul de supărat. Noroc că a avut cine să-l distreze și și-a revenit repede.

Pe de o parte era maimuțica ce mă aștepta în pătuț, pe de altă parte era Pisoiul care ieșea trist de pe ușa spitalului. Complicată situație, vă jur! Nu știu cum au trecut zilele astea și când mă gândesc că probabil experiența se va mai întâmpla în următoarele luni, nu prea mă ajută.

Nu-mi rămâne decât să mă gândesc că am alături oameni mișto care au grijă de Pisoi!