Colecția Cars: mașinuțe, camioane, circuite

Colecția Cars: mașinuțe, camioane, circuite || Fulger, Bucșă, Francesco, Mack, Dinoco, Valea Radiator… probabil ar trece ore până i-aș enumera pe toți. Îi știam cândva, acum vreun an când în colecția de acasă erau vreo 20-30 de mașinute și camioane.

Între timp cred că am depășit pragul de o sută, așa că am renunțat. Doar eu. Pentru că juniorul nu ratează vreunul. Cum îl cheamă, din ce film face parte, ce rol are și tot așa.

Camera de joacă devine un adevărat platou de film atunci când aliniază ”trupa”, lansează curse, creează povești, le aranjează într-o anumită schemă în funcție de rolul lor. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării.

Mai rău este când sunt chemată la joc. Şi fac vreo greşeală fatală. Gen să pun vreo maşină din Cars 1 în Cars 2 sau invers. Un fel de tragedie. 🙂

Iar acum e aşteptat cu sufletul la gură Cars 3. Maşinuţele deja au apărut în magazine şi, evident, au început să-şi facă loc şi la noi în casă. Singura problemă e că încă nu ştie rolul fiecăreia, motiv pentru care imaginaţia atinge cote maxime. Acum nu rămâne decât să mă întreb dacă şi când se va încheia cu colecţia “Cars”. Asta cu speranţa că nu va apărea şi al patrulea film.