Cu mândra la manichiură

Nu, nu pentru ea! Deși ar fi o idee să angajez pe cineva capabil să-i taie unghiile așa cum trebuie. Da, suntem epic fail la capitolul ăsta.

În fine, revenind! După două luni în care am făcut vizite la salon în funcție de programul tatălui, bonei, cățelului, purcelului și oricui mai vreți voi, am decis că e momentul să fac aroganța supremă de până acum. Să merg singură cu ea la salon, pentru manichiură.

Locație child friendly, fete drăguțe, plan bine stabilit cu o seară înainte. Ce putea să meargă rău? Aproape tot, evident! 😂 N-a fost chiar așa, dar trebuie puțin dramatism, nu?

Dimineață a respectat orele de masă, ceea ce a însemna că în intervalul orar în care aveam programarea trebuia să doarmă. Adică ar fi trebuit. Ceea ce nu s-a întâmplat.

A stat liniștită vreo 15 minute, apoi a început să se miorlăie. Cam 5 minute, timp în care nu știu concret cum, dar procesul de înfrumusețare al unghiilor a continuat, deși o țineam în brațe. Apoi a adormit. În brațe! 😄Până la urmă am izbutit și toată lumea a încheiat mulțumită această prima experiență.

Bănuiesc că nu mai are rost să vă spun că s-a trezit când am terminat.