Cum am reușit să ”încurc” copiii într-o noapte

Viața cu copii nu este plictisitoare, iar viața cu doi copii clar nu este plictisitoare. Au trecut aproape 10 luni de când experimentez existența în noua formulă și vă garantez că nu mi-am pus întrebarea ”ce să fac acum”. De-abia de câteva săptămâni am reușit să mă organizez mai bine, să mă uit la un serial, să citesc câteva pagini.

Dar nu despre văitat era vorba, ci despre întâmplările amuzante de care am parte în fiecare zi, despre momentele haioase pe care am ajuns să le trăiesc.

Relația dintre cei doi este una specială, se împacă mult mai bine decât speram, Pisoiul a acceptat-o fără probleme pe micuță. Mai se supără din când în când, o mai trimite la plimbare, dar per total situația e mult ok decând mă așteptam. Ionuța se uită la el ca la un zeu, râde de fiecare dată când îl vede, iar el se străduiește să o amuze și să se joace cât de frumos poate. Chiar dacă asta înseamnă că uneori o zdruncină serios, o plimbă prin casă cu viteză și altele de genul. E ok, amândoi sunt în regulă! Încă! 😄

Doar eu mă cam resimt. Doamne ce aș mai dormi!!! 😴😴 Eh, asta se va întâmpla într-o altă viață! E ok, m-am resemnat! Ce voiam să vă zic? Am ajuns atât de rău (😅) încât azi-noapte am reușit să ”încurc” copiii. La un moment dat am auzit niște miorlăieli și… evident că m-am dus la Ionuța în cameră. I-am pus automat suzeta în gură și am început să mișc pătuțul. Nici n-am observat că ea dormea buștean și că eram pe cale să o trezesc, atât de ”implicată” eram. Doar că la un moment dat mi-am dat seama că miorlăielile continuă, iar maimuța nu se mișcă. Da, Pisoiul era de fapt… în cealaltă cameră. L-am calmat repede, am scăpat ca prin minune de ceea ce putea fi o trezire dublă în miez de noapte.

Altfel suntem bine, sănătoși! ☺