Declarații de dragoste

Atunci când nu o trage de mâini sau de picioare, nu face dansul ploii pe lângă ea sau nu-i țipă în urechi, Pisoiul oferă adevărate momente siropoase.

Dacă ar fi după el, Ionuța ar trebui să fie tot timpul ”cu ochii deschiși”, pentru că ”e atât de simpatică”. Îi arată zeci de curse cu mașini în fiecare zi, ar trebui să stea doar cu el în cameră, să doarmă cu el, i-a dus niște jucării în pătuțul ei, ”să nu fie singură acolo”.

Cele mai amuzante și, în același timp, emoționante momente le bifează pe neașteptate. Cam de două-trei ori pe zi își aduce aminte că trebuie să facă ”o declarație de dragoste”. Pe listă se află câteva mărturisiri de suflet, pe care le combină după bunul plac.

”Ești o minunăție de fată!”

”Regina mea frumoasă!”

”Bubulina drăguțica!”

”Urecheată frumușică!” (Da, eu îi zic urecheată 😄! Măcar am renunțat la curcă. Pisoiului îi spuneam sconcs sau infractor, deci e ok. Așa ne alintăm noi! 😉)

”Ești extraordinară!”

”Micuța mea frumoasă!”

”Sobiță merișor!” (Nu, nu mă întrebați ce înseamnă. Doar se prostește, dar o spune cu atâta dragoste… )

Acum câteva zile a găsit inima pe care mi-a confecționat-o în vară, pe vremea în care Ionuța era încă la căldură. I-am fixat-o la scoică, iar mândra a analizat-o cu atenție. S-a făcut liniște câteva secunde, apoi a urmat următorul monolog al juniorului: ”Trebuie să-i fac o inima și Ionuței. Cum de nu m-am gândit? O să-i fac una frumoasă”. Apoi a venit lângă noi: ”Până atunci o împărțiți pe asta! Sunteți inima mea!”