Despre botezul Ioanei: două recomandări

Despre botezul Ioanei: două recomandări ||Ioana aka Urlătoarea e creștină. A fost un botez cu familia și prieteni apropiați, la finalul căruia sper că toată lumea s-a simțit bine. Tematica a fost tradițională, mândra a fost îmbrăcată într-o rochiță simpatică, cu batic pe cap, ca o adevărată țărăncuță.

Ar fi mai multe de povestit, dar deocamdată mă opresc la două recomandări, legate de mărturi și niște accesorii handmade pe care le-am făcut pentru a ne înfrumuseța ținutele.

Mărturiile le-a făcut o prietenă dragă, care s-a mai ocupat de ”noi” și la alte evenimente importante. Nu aveam nicio idee clară despre ce îmi doresc, știam doar că nu vreau ceva ce găsește toată lumea pe internet, așa că i-am dat temă de gândire. Iar Gina (Handmadeinmulteculori) a venit cu o propunere simpatică, pe care am apreciat-o din prima: o broșă sub formă de rochiță tradițională, pe care era inscripționat numele Ioanei. Nu știu cât a lucrat la ele, ideea e că au ieșit minunat.

Timp pentru ținutele noastre nu prea am avut, motiv pentru care am fost nevoită să mă adaptez din mers. Gina mi-a recomandat-o pe sora ei și bine a fost. Am lăsat-o pe Stela (Croitorașul cel viteaz) să se gândească la ce ar putea să facă, iar alegerea a fost câștigătoare. Băieții au avut parte de papioane la fel, iar nouă ne-a făcut niște bentițe și un accesoriu de mână din flori.

Fetele sunt minunate, am colaborat cu ele excelent, fără să fie nevoie să ne întâlnim față în față. Oricum ar fi fost dificil, că nu suntem din aceleași orașe. Pe paginile lor găsiți tot felul de idei și produse minunate, dar oricum vă pot propune diverse variante în funcție de dorințe.