Dosarul pentru indemnizația de creștere a copilului, provocarea nervilor mei

Dosarul pentru indemnizația de creștere a copilului | Nu știu alții cum sunt, dar mie mi se pare misiune imposibilă să duci la bun sfârșit completarea dosarului pentru indemnizația de creștere a copilului.

În urmă cu vreo două luni m-am dus să depun dosarul pentru alocație. Cumva, pentru că nu era nevoie de prea multe acte și cereri, am reușit să-l nimeresc din prima. Tot atunci mi s-a înmânat și LISTA! Adică cu ce hârtii trebuie să mă prezint pentru a intra în CCC.

Și a venit momentul în care am început să mă pregătesc. Am strâns actele de la muncă, am făcut copii după diverse certificate și apoi… apoi m-am blocat. 😂 La completarea numeroaselor adeverințe pe care le-am primit de la Direcția !?@$%$#$%^ sau cum s-o numi.

Jur că n-am avut atât stres și emoții la niciun examen important. Nici când am născut. Poate părea că mă alint, dar numai cine are sau a avut de-a face cu doamnele de la ghișeele instituțiilor de stat, știe despre ce vorbesc.

Mă pregătesc psihic pentru ziua de mâine, când trebuie să depun dosarul. V-ați prins… DOSARUL CU ȘINA!! 😀 Acest obiect definitoriu pentru incapacitatea de evoluție a țării. Mai am de completat câteva spații pe care le-am lăsat pentru a nu dezlănțui jihad-ul. Nu vreți să enervați vreo doamnă, că nimic nu vă mai salvează. Vă garantez!

Mai am timp câteva ore pentru a mă înarma cu muuultă răbdare și speranță că nu am ratat nimic din lista fără sfârșit.

Dacă nu mai apare niciun post de mâine încolo, știți ce s-a întâmplat! 😁