El e pregătit pentru luni, eu…nu prea 😃

De luni începe un nou capitol în viețile noastre, schimbările vor fi multe, mai ales pentru Pisoi.

El pare ok, pregătit pentru noua aventură. E dornic să își cunoască învățătoare, să își vadă colegii, să descopere clasa, să afle în ce bancă va sta și alte zeci de curiozități pe care mi le povestește de vreo două săptămâni.

Are și ceva nedumeriri, nu știu dacă a înțeles chiar tot ce am discutat sau ce tablou și-a desenat în minte, dar premisele par bune. Iar de-a lungul timpului mi-a dovedit că se descurcă bine în situații noi, ceea ce nu mă face decât să privim cu optimism viitorul. Amin! 😃

Citește și: Uniforma la școală: da sau nu?

Cât despre mine… aici e o altă poveste. 😅 La prima vedere par pregătită să mut munții din loc, asta ar zice aproape toată lumea care mă cunoaște. Și evident că așa voi face, nu vreau să îi induc Pisoiului și mai multe emoții decât are deja.

Adevărul e că am emoții de la Pământ la Cer și înapoi. Sunt convinsă că totul va fi bine, dar când mă uit la el și îl văd școlar… Când o fi trecut timpul? Parcă zilele trecute era cât o sarma, iar acum ne certăm pe cine știe ce subiecte și mergem la concert la Irina Rimes (nu întrebați, voi reveni pe această temă 😃).

Până luni trebuie să îmi fac de lucru. Nu că aș avea prea mult timp liber, dar trebuie să îl acopăr și pe acesta. Apoi o să se umple automat. Ce să zic, îmi vreau bebelușul înapoi! ☺️

Nu vă lăsați păcăliți de smiorcăelile mele. Am băiat școlar!!!