Idei de cadouri pentru o proaspătă mamă: cu ce o poți impresiona

Idei de cadouri pentru o proaspătă mamă: cu ce o poți impresiona || Venirea pe lume a unui nou-născut reprezintă o mare bucurie pentru familie și apropiați, iar toată atenția se îndreaptă către micuț. Cu toate acestea, proaspăta mămică nu trebuie uitată, ținând cont de toate schimbările prin care a trecut în ultimele luni. Și dacă mai ne gândim și la ce urmează pentru ea, e chiar indicat să i se acorde atenția cuvenită.

Atunci când mergeți în vizită la un bebeluș, nu uitați să luați un cadou și pentru mamă. Sigur va fi un gest apreciat!

  • Un coș cu fructe – Pentru o proaspătă mămică, este aproape imposibil să iasă prea mult din casă, iar să meargă la cumpărături reprezintă o misiune de-a dreptul dificilă. Așa că un coș cu fructe ar ajuta-o enorm, mai ales că în această perioadă are nevoie de cât mai multe vitamine și energie.
  • Prăjituri – Cu toți știm ce efect miraculos au dulciurile asupra oamenilor, mai ales în momente dificile. Un platou cu mai multe sortimente de mini-prăjituri sigur va avea succesul așteptat.
  • Mâncare gătită – Timpul, de fapt lipsa lui reprezintă o problemă importantă pentru o proaspătă mămică. În această perioadă aglomerată, va prefera să se odihnească sau să facă altceva pentru bebeluș decât să gătească. O ciorbă caldă sau orice altceva care a ”trecut” prin aragaz sau cuptor e mereu binevenit.
  • O ramă/album foto – Va avea posibilitatea să păstreze această amintire importantă din viața ei, iar voi puteți face parte din acest ”proiect” de suflet.
  • O bijuterie – Un pandantiv, o pereche de cercei, poate chiar cu simbolul unui bebeluș îi va aminti de momentul în care a devenit mămică.
  • Un set cu produse spa – Problema timpului are un rol important și în acest caz. Pentru că o perioadă va fi mai greu ca mama să meargă la spa/masaj/cosmetică, așa că le ”puteți aduce” la ea prin intermediul unor produse care o vor ajuta să se relaxeze chiar și pentru câteva minute.
  • Timpul tău – Nici măcar nu e nevoie să cumpărați ceva fizic. După cum am precizat până acum de câteva ori, timpul liber reprezintă un subiect tabu pentru o proaspătă mămică. Când mergeți în vizită, vă puteți oferi să o ajutați cu curățenia, făcutul de mâncare sau orice are nevoie. Poate chiar să păziți bebelușul în timp ce doarme. Așa poate profita pentru o baie serioasă, nu un duș pe fugă.