Începeți anul cu o faptă bună! Cum o putem ajuta pe micuța Diana

Pe Carmen și pe micuța Diana le-am întâlnit la Marie Curie, în salonul pe care l-am împărțit timp de trei zile. Ele erau în spital de mai multe săptămâni, eu de-abia mă internasem cu maimuțica.

În ciuda diagnosticului crud pe care i l-au prezentat medicii, mama Dianei nu și-a pierdut speranța. Tocmai depășiseră o intervenție dificilă, iar atunci era optimistă și spera că totul va fi ok. Chiar avea putere să mă încurajeze și pe mine, deși problemele noastre nu aveau grad de comparație.

Ne-am externat în aceeași zi, iar de atunci am păstrat legătura. Starea Dianei părea că se îmbunătățește, însă destinul a avut alt plan cu ea, iar acum are nevoie de ajutor. Pentru șansa la viață pentru care luptă de aproape cinci luni cu atâta îndârjire.

”In cateva zile ne-am trezit aruncati intr-o spirala a drumurilor la medici, spitale, analize. Aceasta a culminat cu un diagnostic dur si cu o situatie de urgenta: atrezie biliara ce trebuie operata imediat. (…) Din pacate, starea Dianei s-a inrautatit in primele zile ale anului, astfel incat, atunci cand ne-am reintors la Marie Curie, medicii ne-au recomandat sa gasim o clinica din strainatate in vederea efectuarii transplantului de ficat. In Romania nu se poate face aceasta operatie deoarece Diana nu are nici varsta (minim 1 an), nici greutatea (minim 10 kg) la care poate fi operata in tara.”.

Toate detaliile despre situația Dianei și cum o puteți ajuta, le găsiți AICI!