Am încercat: fiole cu acid hialuronic și vitamina C Gerovital

Pentru 2018 mi-am propus numeroase schimbări în ceea ce mă privește ca persoană, conștientă de faptul că nimeni nu va avea grijă de mine dacă nu o fac eu.

Unul dintre aspectele la care am hotărât să lucrez este ingrijirea corpului, iar deocamdată am început să acord mai multă atenție tenului.

Până acum mă cam limitam la demachiere, curățare și hidratare (pentru ultima când îmi aduceam aminte), iar de câteva ori am fost la salon pentru diverse tratamente. Totuși, niciodată nu am avut o rutină de care să mă țin așa cum ar fi normal.

Cum am descoperit fiolele de la Gerovital?

Trezirile nocturne ale mândrei mi-au oferit suficient timp să citesc pe internet tot felul de articole/postări/recomandări despre orice. 🤣 Într-o seară am dat și peste ele, dar a fost doar o chestie de moment.

Le-am regăsit întâmplător acum două săptămâni în BebeTei, când căutam cu totul și cu totul altceva și am zis să le iau.

Zis și făcut! O cutie conține 10 fiole, iar prețul ei este sub 30 de lei.

Ce s-a întâmplat după ce le-am folosit?

Este recomandat ca fiolele să fie utilizate dimineața și seara, însă eu am decis ca pentru moment să le folosesc doar seara, după demachiere.

Fiola se deschide destul de ușor, m-am descurcat fără șervețel. Lichidul se aplică pe ten, prin masare. Se absoare rapid în piele, iar senzația este una plăcută. Mirosul este nesemnificativ, iar ceea ce m-a încântat este că nu rămâne vreo peliculă pe ten, ținând cont de cât de uleios este lichidul.

După cele 10 zile am observat că tenul este mai luminos și mai hidratat, ceea ce pentru mine a fost impresionant. Nu prea cred în efectele miraculoase, peste noapte ale produselor de acest timp, dar fiolele m-au convins.

Sunt hotărâtă să fac această cură în fiecare lună și, în funcție de necesitate, poate chiar mai des. Probabil că voi încerca și celelalte produse din gamă.

Noua gamă Gerovital H3 Hyaluron C conține produse care au la bază acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C, iar acestea sunt destinate pentru îngrijirea tenului normal cu tendință de uscare.

P.S. Acesta este un articol bazat pe experiența personală, fără niciun fel de implicare comercială! 🙂