Mă topesc după zâmbetul ei și replicile lui

Mă topesc după zâmbetul ei și replicile lui! Acum cinci ani nu credeam că voi spune asta!

Pe principiul că fiecare cioară își laudă puii, o să vă povestesc și eu despre ai mei. Înainte să apară cei doi, mi se părea că nu prea ar putea exista ceva sau cineva care să-mi schimbe radical percepția despre viață.

O familie, un job decent, timp pentru pasiuni, copii, toate mi se păreau că ar trebui să fie la egalitate în ceea ce privește existența unui om. Am gândit așa până în momentul în care a apărut el, iar prioritățile mi s-au schimbat din mers, fără să-mi impun vreo modificare. Pe ideea că așa trebuie. Nu, toate au venit natural!

Odată cu trecerea timpului și cu venirea pe lume și a micuței, totul s-a aranjat destul de bine pe plan psihic, în ciuda greutăților cu care mă confrunt în fiecare zi.

Planurile pentru partea profesională le-am aranjat în funcție de ei, dorințele personale le-am organizat într-un clasament al importanței, iar în rest mă bucur de ei. Chiar și atunci când îmi vine să plec în lume! 😀

Mă topesc după zâmbetul ei și replicile lui! Acum cinci ani nu credeam că voi spune asta! Ea e atât de haioasă, încât zâmbește și în somn. Se amuză la orice și oricine (exceptând mâncarea 🙃). De fiecare dată când o privesc, n-am cum să nu râd. Te hipnotizează instant cu expresia ei bebelușească și cu râsul ștrengăresc din colțul gurii.

El, el a ajuns la faza în care mă ”închide” din vorbe. Nu știu cum, de unde și când a căpătat această calitate, dar o folosește cu talent și fără nicio emoție. Câteodată chiar sunt invidioasă pe ușurința cu care îmi răspunde… fără cale de întors.

Par să se înțeleagă foarte bine (totul până la mașinile din Cars 😅), iar asta îmi dă speranțe că trecerea timpului va aduce momente haioase, de care să mă bucur cu adevărat.