Manduca – pasul următor pentru purtat după marsupi plus

 Cu primul copil am ratat experiența purtatului, însă mi-am luat revanșa a doua oară. Am început cu marsupi plus, despre care am scris

aici mai multe impresii. De câteva săptămâni am trecut la următorul nivel, manduca.

Din timpul periodei “marsupi” eram hotărâtă să continui cu ideea de a o purta pe Ionuța. Mi-a ușurat atât de mult viața și am avut atât de multe beneficii, încât am început să mă interesez despre ce ar trebui să achiziționez.

Am făcut ceva cercetări și într-un final am optat pentru manduca. Noi avem modelul Manduca First Red, însă există mai multe modele și variante. Nu trebuie decât să căutați puțin. Am mers cu mândra să-l testez, să mă asigur că o prind ok și am plecat cu Ionuța direct în manduca.

Au trecut deja câteva săptămâni și încă nu am găsit niciun dezavantaj. Deja au folosit-o eu, tatăl maimuței și doamna care ne ajută și nu am primit nicio plângere.

Despre părțile pozitive, numai de bine.

  • O folosim aproape la fiecare plimbare fie că e până la magazin, fie că mergem în parc sau la bunici. De fapt, nu plecăm fără ea nici atunci când avem căruciorul.
  • Așa cum scriam și pentru marsupi plus, unul dintre avantaje se aplică și pentru manduca. Pot să plec la cumpărături, să-mi rezolv treburile prin oraș, să fac și să merg aproape oriunde fără să-mi fac griji de cărat căruț, unde-l pun, ce fac cu el, cum să sui în autobuz etc. Ea stă liniștită acolo, se uită, doarme, râde, face ce are chef, iar eu mă simt liberă ca pasărea cerului.
  • Manduca este un sistem de purtare ergonomic, care poate fi folosit de la 3,5 kg până la 20 kg. Se montează foarte ușor, poate fi folosit de persoane cu înălțime și greutate diferite, este practic și ușor de întreținut.
  • Se poate prinde în trei poziții: în față, în spate sau pe șold. Mai multe informații tehnice, găsiți aici.

Ca o concluzie, luați în calcul în mod serios ideea de a vă purta bebelușii. Va fi o experiență pozitivă de ambele părți.

Citește și >> De ce am ales să-mi port al doilea copil. Veți găsi informații utile despre sistemele de purtare ergonomice.