Nu știu cum am supraviețuit zilele astea

Și încă o fac. Habar n-am cum! Sunt răciți amândoi, deci vă dați seama cam ce înseamnă asta. Iar dacă nu vizualizați tabloul, vă explic imediat.

Amândoi sunt mucioși de vreo trei săptămâni, cu pauze de una-două zile. În rest, aspirator, batista bebelușului, ser fiziologic, apă de mare, aerosoli. De câteva ori pe zi și pe noapte.

Juniorul de câteva zile face și febră, că doar nu putea scăpa fără să-și înroșească gâtul ca ouăle de Paște. Mândra tușește, stănută și se îneacă cu secrețiile. Fix asta îi mai trebuia, ținând cont de faptul că mănâncă mai puțin decât modele Victoria’s Secret înainte de show-ul din iarnă.

În rest, totul e frumos la fel cum a fost week-end-ul care de-abia s-a încheiat. Cantitatea de cafea pe care am consumat-o în ultimele două-trei săptămâni probabil ar fi fost normal să o beau cam într-un an, am mâncat pe stare de oboseală mai ceva un urs înainte de hibernare, nopțile au fost zi, iar zilele, zile. Știu, foarte profund! 😀

Nu mă vait, asta e situația, deși parcă aș fugi câteva zile pe o insulă pustie. Dacă sunt mai nesuferită decât de obicei, nu mă băgați în seamă. 😂