Patru ani și zece luni

Patru ani și zece luni  de când înfrumusețezi fiecare loc în care mergi. De când amuzi fiecare persoană cu care te întâlnești.

Nu e o vârstă fixă, dar nu ți-am mai scris de ceva vreme. Iar tu nu încetezi să mă uimești în fiecare zi.

Ești haios, inventiv și reușești să ne aduci instant zâmbetul pe buze. Din când în când ne testezi limitele și răbdarea, dar compensezi cu muulte alte lucruri frumoase. Mare noroc că ai vorbele cu tine! 😀

Pasiunea pentru Cars e fără margini, cursele cu mașini sunt fără număr, în rest totul e relativ despre jucării. Mergi cu mare plăcere la tenis, ai început engleza și dansurile la grădiniță, iar mai nou îți dorești să încerci și patinajul.

Ai descoperit literele și cifrele, încă îți mai plac puzzle-urile, desenezi la fel de rău ca mine, dar te descurci mult mai bine la decupat, lipit și alte abilități practie. Ești expert în bucătărie, probabil în vreo doi ani o să-mi faci tu de mâncare. Ceea ce nu e rău!

M-aș uita la tine non-stop. Îmi place să te văd cum te joci, cum mănânci, cum dormi, cum te vaiți când ești la ”lecții”. Câteodată fie că vorbim cu tine, fie că vorbim cu pereții reprezintă același lucru, dar nu putem să ne supărăm prea mult timp pe tine. Ai un talent impresionant de a ne face să uităm repede.

O iubești enorm pe Ionuța, iar asta contează mai mult ca orice. Ai atâta grijă de ea, o sorbi din priviri, câteodată chiar prea mult, dar sentimentele sunt reciproce. Ai văzut cât de frumos se uită la tine! Sper să fiți la fel de apropiați și când o să mai creșteți.