Perfecțiunea copiilor de vedetă

Perfecțiunea copiilor de vedetă || De fiecare dată când citesc sau aud o știre despre vedete care au devenit părinți, impresia este aceeași. Copiii lor parcă sunt dintr-un alt univers.

Liniștiți, cuminți, care dorm toată noaptea, mănâncă tot, nu plâng, toți par despinși din povești. N-am auzit pe nimeni până acum care să se plângă. Iar mie îmi este greu să cred că poate fi adevărat acest scenariu pentru fiecare vedetă. Adică înțeleg că există și asemenea cazuri, dar nu pot admite că se adeverește tuturor.

Influența pe care o au celebritățile asupra oamenilor de rând este una foarte mare, așa că orice impresie pe care o lasă poate afecta, mai ales în cazul proaspetelor mămici. Când tu ai acasă un bebeluș care se comportă ”normal”, poate fi dezarmant să auzi despre alții care tind spre perfecțiune.

Așa că, din când în când, ar fi frumos că persoanele publice să lase deoparte povestea romanțată a vieții de părinte și să prezinte situația așa cum este în realitate, atât cu bune, dar și cu rele. Cu momentele frumoase, dar și cu cele în care nu totul arată ideal.