Pierdut timp. Ofer recompensă!

Am pierdut timpul. Pentru cine găsește niște ore în plus, ofer o recompensă considerabilă.

Scriu acest post cu mândra în brațe, în timp ce încearcă să adoarmă. Juniorul sper că s-a culcat și el, dar nu garantez. Ultimele două săptămâni au trecut fără să-mi dau seama, fără să știu concret ce am făcut.

Am bifat o internare, un CT pentru Ionuța, emoții și stres fără limită. O parte din problemele medicale le-am rezolvat, au mai rămas câteva pentru care încă n-am găsit răspunsuri.

A trecut și ziua mea, am reușit să ies vreo două ore să ne plimbăm în doi. Am mai trecut pe listă și un eveniment simpatic și o masă cu niște persoane dragi. Asta așa, ca idee. Par multe, unele ok, doar că mi le amintesc într-un fel mecanizat.

Am pierdut timpul. Pentru cine găsește niște ore în plus, ofer o recompensă considerabilă.

Sunt atât de obosită, încât nici gândurile nu mi le mai aud. Nu-mi aduc aminte lucruri, unde am pus diverse obiecte, ce trebuie să fac. Cam atât de amețită sunt.

Noroc că mă salvează câte un ”mami” și un chiot din pătuț. Așa îmi amintesc de ce și pentru ce merită tot efortul. Am idei pentru blog și planuri pentru mine, dar pentru moment sunt lipsită de orice urmă de energie. Nu pot decât să sper la niște zile mai bune. 🙂