În plimbare la Palatul Mogoșoaia

În plimbare la Palatul Mogoșoaia || Sunt în București de 9 ani, dar până în acest week-end nu am ajuns la Palatul Mogoșoaia.

Vremea frumoasă de afară, combinată cu dorința de a ieși la plimbare ne-au determinat să alegem această destinație ca loc de relaxare pentru câteva ore.

Am plecat de dimineață, nu înainte de a ne lua cafeaua de care am devenit dependenți în ultima perioadă (😁), apoi în mai puțin de 20 de minute am ajuns la locație.

Pentru că am fost matinali și deja la 10 eram acolo, parcul din jurul Palatului era aproape pustiu, așa că am profitat din plin și ne-am plimbat pe toate aleile care ne-au ieșit în cale.

Pisoiul a alergat nestingherit, mândra a dormit în marsupiu, iar noi ne-am încărcat bateriile. Spre prânz, când noi ne pregăteam să plecăm, zona a început să se populeze.

Familii cu copii, tineri îndrăgostiți, persoane care au ieșit la alergat, bătrâni care se odihneau pe bănci, toată lumea părea să se bucure de liniștea din jur.

Am apreciat curățenia și felul în care e amenajat întreg complexul. Sper că arată la fel de bine și vara, când probabil că este mult mai aglomerat.

Pentru copii este un loc ideal de petrecut câteva ore în natura. Se pot plimba cu bicicleta/trotineta/tricicleta etc., se pot întinde pături pe iarba, unde să se joace în voie, pot alerga liniștiți, există și un parc micuț, terenuri de fotbal.