Revelionul în familie. Cum am petrecut noaptea dintre ani

În ultimii ani am petrecut noaptea dintre ani într-o variantă light, fără prea mult haos. Bine, să nu credeți că înainte eram vreo mare petrecăreață, deci nu-mi lipsește ceva anume.

Maimuțică e prea mică să o cărăm prin diferite locații aglomerate, încă e certată cu mâncarea, juniorul e plin de energie, noi storși de energie. Așa că am decis că varianta cea mai ok este să mergem la bunici, să ne bucurăm cum trebuie de zilele astea libere. Câteva ore de somn au fost cadoul ideal. 😅

A fost foarte bine și fără haos, muzică dată la maxim sau alte distracții specifice zile. Cei noi ne-au amuzat pe măsură, mai ales că au fost amândoi treji până după miezul nopții.

Pisoiul și-a dorit să vadă artificiile, a concluzionat că ”a fost super tare, i-au plăcut luminile și că a dansat pe gâtul lui tati”, Ionuța a profitat de liniștea din casă atunci când noi am ieșit afară și a adormit puțin în brațe la Babi… până s-a întors urganul.

Mister a vrut în mod deosebit să guste puțină șampanie și… șoc, dar i-a plăcut. ”Poate mai bem și mâine!” 😅😅. Evident că nu s-a întâmplat asta, dar nah… ne-am amuzat pe moment.

A doua zi am profitat de vremea frumoasă și am fost în parc, ne-am delectat cu câte o cafea/suc de portocale de la Mc, l-am sărbătorit pe Moșu (aka bunicul) și am mai vizitat diverse rude din zonă.

În concluzie, câteva zile relaxante, în care copiii s-au simțit bine. Să sperăm că 2018 va fi la fel de liniștit și binevoitor ca primele lui zile.