Șase luni

Șase luni de când ai apărut în viața noastră. Ești o mogâldeață de fată, mai micuță decât graficele, dar cu un suflet mare. Și un zâmbet molipsitor.

Am sărbătorit cu fast depășirea a 5 kg. Fiecare cu obiectivele lui. Eu le calculez în gramele pe care le acumulezi săptămânal. 😀 Încă nu excelezi la capitolul mâncare, încă sper să vină ziua în care să nu ne mai chinuim și să ne bucurăm pe deplin de această perioadă.

Ești atât de haioasă, zâmbești atât de mult, ești atât de atentă, încât mă minunez în fiecare zi. Îmi place să te studiez, să te miros, să îți urmăresc fiecare mișcare.  Ești o veselie de fată.

Ai început să analizezi jucăriile, să studiezi ce se întâmplă în jurul tău. Rozi tot ce întâlnești în cale, te lupți cu jucăriile (unele sunt mai mari ca tine, ce-i drept 😅 ), ”vorbești, ne povestești diverse” și îți ceri drepturile cu promptitudine.

Trebuie să recunosc… cel mai mult îmi place cum te înțelegi cu Tudor. Îl sorbi din priviri, iar el știe cum să te amuze, spre disperarea mea. E călare (la propriu) pe tine, am impresia că urmează să cadă peste tine sau să te lovească (fără intenție, doar că el e…. uriaș). Și totuși, tu râzi, te uiți la el ca la un zeu, în timp ce el face un adevărat spectacol. E grijuliu, îți arată cum funcționează diferite jucării, câteodată ți le ia 😊, dar altfel e extrem de protector și iubitor.