Trei întâmplări marcante din week-end pe care orice părinte le va înțelege

Trei întâmplări marcante din week-end pe care orice părinte le va înțelege || Nu vă gândiți că am mutat munții din loc sau am câștigat la loto, dar oricum sunt de notat. Totuși, dacă stau să mă gândesc mai bine, sunt de ținut minte, măcar pentru câteva zile. Așa că, iată-le!

Vineri, în faimoasa zi de Black Friday, am dat comandă la emag. Pamperși, lapte praf, șervețele umede… lucruri care contează cu adevărat. 😅 Seara am plecat din București, iar sâmbătă dimineață am trăit primul șoc când m-a sunat curieul să mă întrebe dacă îmi poate livra comanda. Sâmbătă, da?!!! La doar o zi după plasarea ei. A fost atât de rapid și prin surprindere, încât nici nu știu ce i-am răspuns inițial. Până la urmă ne-am înțeles, o aduce luni.

Sâmbătă am fost la film, singuri. După cinci luni și jumătate. Să nu mă urâți prea tare, da? Am lăsat copiii în grija bunicilor și am evadat. Tare relaxant a fost să mergem undeva doar noi doi după o perioadă lungă, în care ne-am îndreptat atenția spre cei mici. Despre ce film am văzut și ce am pățit în parcare, puteți citi la taticul.ro. Vă garantez că nu o să ghiciți! 😄

Tot sâmbătă am început cursa pentru cadourile de Moș Nicoale și Moș Crăciun. Deja făcusem o analiză în zilele trecute la diverse magazine și site-uri, nu ne mai rămăsese decât să mai mergem în faimosul Jumbo și să vedem ce au și aici. Sigur nu v-ați fi așteptat, așa că o să vă surprind. Juniorul vrea cvari mașini și chestii din Cars. Șoc, nu? Iar în Jumbo știam că au un raion întreg. Speram să ne salvăm acolo, pentru că ce găsisem până atunci nu prea era ok. Deși erau sute de produse din colecție, doar un circuit am putut să luam. Pe restul… le avea deja.

Panică, panică, panică! Rămâne copilul fără cadouri. 😆 Salvarea a venit seara, după film, când am intrat cu un alt scop în Carrefour. Am trecut și pe la raionul de jucării, pe rafturi erau doar mașini cu care se joacă deja de câteva zile/săptămâni. Doar că cineva de Sus ne iubește, iar eu am avut impulsul de moment să mă uit pe sub un raft, în spatele altor cutii. Am văzut o etichetă și am vrut să văd ce e.

Doamne, și ce bine a fost! Am început să scot, cu zâmbetul pe buze, fix mașinile pe care nu le are și pe care le-a trecut în scrisorile pentru Moși. Cred că dacă mă filma cineva, eram bună pentru Youtube. Ideea e că are cadouri, cele pe care și le dorește. Și da, a făcut și scrisori. Revin cu post separat despre ele.

A fost bine în week-end!