Uscătorul de rufe, a opta minune a lumii 😀

Uscătorul de rufe, a opta minune a lumii. Cat este de util || De două săptămâni viața mi s-a schimbat. Nu, nu am câștigat la loto, nici Ionuța nu mănâncă mai bine, nici Pisoiul nu e mai ascultător. 😊

Doar am achiziționat un uscător de rufe care, între timp, a și fost pus în funcțiune. Și Doamne!, ce bine mai e cu el în casă! Un fel de a opta minune a lumii. Antice, moderne, viitoare sau cum mai vreți voi. 😂

Își face treaba atât de bine, încât am ajuns să scriu despre el. Cine are copii și pune la spălat cel puțin o mașină pe zi, mă înțelege.

De când a apărut și mândra în peisaj, cantitatea de rufe pentru spălat a crescut semnificativ. La bloc, din momentul în care se face răcoare afară, mai greu cu uscatul. Cel puțin o zi-două pentru o mașină, deci se forma un fel de coadă la săracul uscător care nu putea să facă față presiunii.

Așa că am pus piciorul în prag, adică am dat comandă de un uscător electric. Ce să zic, mare minune cu tehnologia în secolul 21. 🙂 Acum totul merge ca uns: iau hainele din mașină, le duc în uscător, în maxim o oră sunt gata. Dacă nu sunteți prea exigente, unele se pot pune direct în dulap.

O adevărată plăcere să pui în funcțiune mașina de spălat de câte ori vrei, fără să stai cu grija uscării hainelor.