A venit Moș Nicolae! Ce reacție a avut Pisoiul când a văzut cadourile

În acest an, venirea lui Moș Nicolae a fost tratată cu un nivel important de implicare și entuziasm. De săptămâna trecută, juniorul m-a întrebat cam de 34567 de ori pe zi când se face marți seară. Nu l-a mulțumit niciun răspuns până când nu am ajuns în ziua cea mare.

Ghetuțele au fost aranjate în linie de dimineață, câte două perechi pentru fiecare, ”ca să aibă Moșul unde să pună cadourile” 😄. Din motive medicale, juniorul nu a fost la grădiniță, așa că toată ziua, cam din oră în oră am avut următorul dialog:

– Când se face seară?

– Mai sunt câteva ore. Trebuie să ai răbdare!

– Offf… vreau să se întunece mai repde.

Urmat de următorul dialog, adică monolog: 😂

– Ce crezi că o să-mi aducă? De fapt, nu trebuie să te mai întreb. Sigur va veni cu taraba de mașini (a se citi un set de cinci mașini din Cars pe care și le-a dorit tare mult). Pe APB, Fishtale, T-Bone… (și alte nume de acest gen. Da, le știe pe toate!#$@!)

Seara, spre disperarea lui, am plecat de acasă vreo oră. Nu mai are rost să vă zic că înainte, când a venit de la tenis, aproape că a izbucnit în plâns când a văzut ghetele goale.

La întoarce aproape că nu a mai avut suflu să respire la cât de repede a alergat spre casă. Fuga din mașină, fuga pe scări, fuga în cameră! Șoc, panică, moment de liniște, apoi…. ”Ura!!! A venit bărbosul!” (am făcut ”greșeala” să-i zic așa pe drum).

N-a mai avut cuvinte când a găsit ”taraba de mașini”, plus un covor cu circuit. Și-a adus aminte la un moment dat că ar mai fi și cadoul Ionuței, dar așa, pentru câteva secunde.

A fost atât de încântat și recunoscător încât a început să strige prin casă ”Mulțumesc, Moș Nicolae!”. Chiar a propus să-i scriem o scrisoare pentru asta.

Acum deja are un alt obiectiv stabilit: Când vine Moș Crăciun? 😂