În vizită la Ferma Animalelor

În vizită la Ferma Animalelor || Situată la 20 de minute de centrul Bucureștiului, Ferma Animalelor reprezintă o alternativă perfectă pentru petrecerea câtorva ore în natură cu copiii, într-o atmosferă plăcută.

Micuții au șansa să vadă numeroase animale domestice. Cai, ponei, măgari, capre, oi, bivoli, vaci, nutrii, găini, curcani, rațe, gâști, iepuri, căprioare, struți, păuni, porci, porumbei pe care au posibilitatea să le hrănească și să descopere cât mai multe informații utile despre ele.

În afara spațiilor cu animale, în interiorul fermei sunt amenajate câteva locuri de joacă, un restaurant și foișoare în care se poate mânca sau organiza diferite activități. inclusiv petreceri pentru copii.

Ce am făcut la fermă

Una dintre activitățile din “Școala altfel” a fost o vizită la Ferma Animalelor. Așa cum era de așteptat, micuțul s-a distrat maxim în cele două ore petrecute acolo. Și eu pe lângă el :).

Îndrumați de un ghid, am trecut pe lângă fiecare animal, le-am hrănit pe cele la care ni s-a dat voie, iar pe restul le-am admirat de lângă gard.

“Uite-o pe Bambi!”, “Vreau să adun ouăle de la găini” au fost doar câteva dintre impresiile și dorințele celui mic. Până a ajuns la momentul în care a avut posibilitatea să vadă cum se mulge vaca. Aproape că ar fi băut și laptele dacă se putea.

A urmat o jumătate de oră de joacă prin parcuri, țopăit pe trambuline, alergat pe alei după găini și cocoși. Totul s-a încheiat cu prânzul servit alături de colegi, într-un foișor simpatic. Nu cred că mai are rost să vă spun cine ar fi dormit toată ziua după această plimbare, nu? Amândoi! 🙂

Aici găsiți mai multe informații despre Ferma Animalelor: http://fermaanimalelor.ro/