Voi cum tăiați unghiile copiilor? Eu de-abia reușesc (sau nu)

Voi cum tăiați unghiile copiilor? Eu de-abia reușesc (sau nu) || La 5 ani, respectiv 7 luni, decât să le tai unghiile, mai bine mă apuc să gătesc. Și mie nu-mi place asta.

Când a apărut juniorul în familia noastră, mă gândeam la numeroasele probleme care vor apărea pe parcurs, dar asta nu se afla pe listă.

Nu știu cum este la voi, dar la noi e tare complicat. Un fel de misiune imposibilă. Tom Cruise ești pe recepție? Cascadoriile tale sunt nimic pe lângă ce se întâmplă aici, când se încearcă tăierea unghiilor.

Cu Pisoiul a fost problematic din prima zi. Și așa a rămas de atunci. În primele luni misiunea i-a revenit domnului taticul.ro. În principiu reușea să ducă la bun sfârșit procesul, cu minim de smiorcăituri.

Deși a crescut, tot e complicat, mai ales la picioare. Cele 10 unghii necesită muuuultă răbdare, negocieri dure, șantaj, promisiuni. Un adevărat scenariu de film. Noroc cu bunica și cu bona. Ele își întind nervii la maxim de câteva ori pe lună. Le-am sugerat să facă cu rândul! 😁

Inițial, la Ionuța a părut simplu. În primele două-trei luni nu a avut nimic împotriva. Părea că de această dată avem noroc. Dar de unde? A luat-o pe urmele juniorului, iar acum nu mă rog decât să îi păstrez degetele intacte. 😀 De unde are atâta putere, nu știu. Dar clar o folosește pe toată când trebuie să-i tai unghiile. Îi mai atrage atenția Pisoiul pentru câteva secunde, dar asta e tot. În rest, circul e mereu la dublu.

Voi cum facețu? Aveți vreun truc magic?