Wonder Woman în varianta reală? Normal!

Calitățile și capacitățile pe care le descoperi după ce apar unu sau mai mulți copii pe lângă tine sunt nebănuite. Jur! 😀 Asta în timp ce mai fac alte 100 de lucruri de care nu m-aș fi gândit că sunt capabilă.

După primul copil, situația a fost destul de simplă. Mânca, dormea liniștit 3-4 ore, ne jucam puțin, apoi reluam procesul. Motiv pentru care am putut să-mi văd liniștită de rutina zilnică.

Ceea ce nu s-a mai întâmplat acum. Trebuia să simt și partea asta a ”mămiciției”, nu? 🙂 Colici, somn în brațe, somn pe burta mea, lipsă somn, plânsete, iarași niște colici, asezonați cu niște plâns… Ați înțeles ideea. De-abia am timp să mănânc și să mă duc la baie. Nu mă vait, deși mă mai gândesc din când în când că dacă ieșea ea prima, nu cred că mai făceam alt copil. ?

Dar alta e ideea. Că am descoperit câte lucruri pot face în timp ce calmez/adorm/hrănesc pitica. Pe rând sau toate în același timp.

Să dai cu aspiratorul cu copil în brațe? Nimic mai simplu! Se poate plusa și cu călcatul și aranjatul hainelor. Eventual în timp ce șterg și praful din dulap.

Să faci duș în 5 minute? Deja e de vis! Baie cu spumă… a fost odată ca niciodată, că de n-ar fi nu s-ar povesti! ?

Masă cu trei feluri de mâncare, un pic de odihnă după sau măcar o cafea băută în tihnă? Merge și un sandviș mâncat pe etape, pe parcursul unei zile.

Să te machiezi înainte să ieși pe afară? Să te gândești cu ce te îmbraci? Da, sună bine! Dar acum obiectivul este să nu trezesc tot blocul. Deci merg un maieu cu pantaloni scurți și teneși.

În rest, toate bune și frumoase!